Synbar är en del av en familj

Tillsammans med vår familj av företag så erbjuder vi en helhet inom marknadsföring, kommunikation, försäljning, varumärke och profilproduktion.

Synbar är mälardalens ledande leverantör av reklam och dekor

Synbar har länge varit en viktig leverantör av reklam och dekor i Mälardalen och nu när Norrhavet förvärvat oss och vi blivit en del av en större familj så har vi kapacitet att möta framtidens behov på fler fronter. Tillammans skapar vi en helhet inom marknadsföring, kommunikation, försäljning, varumärke och profilproduktioner. 

Norrhavet

Norrhavet är en digitalbyrå för premium brands. Hit kommer företagare som har storslagna planer om att skapa framtidens produkter och tjänster. Det viktiga för Norrhavet när de väljer sina kunder är att kunden dels överlåter kontrollen av varumärket i händerna på kreatörerna i teamet och att kunden är köpstark och ger Norrhavet mandat att skapa förändring på riktigt. Först då kommer Norrhavet överväga att ta sig ann uppdraget, för det är då som magin uppstår och framtidens varumärken skapas.

Skills

Sales Development Group

Sales Development Group (även kallad SDG) är ett säljbolag som främst arbetar riktat mot företag som arbetar med företagstjänster (B2B). De erbjuder bredden av hela försäljningscykeln och hjälper er att bygga upp en säljfunktion som är unik för er verksamhet. Det kan handla om att ringa kalla samtal, bygga en leadsfunktion via Linkedin, rekryteringskampanj, segmentera olika målgrupper och gå riktat mot de kundgrupperna eller rent av bygga upp en säljorganisation åt er. SDG rekryterar även och utbildar i sälj.

Skills

Ellary

Ellary är en contentbyrå, det betyder att vi arbetar med innehåll i alla dess former. Från kommersiellt säljande texter (copy) på hemsidor, annonser, reklam, social media och SEO till grafisk formgivning, konvertera bättre på en webbplats till strategier och analyser. Hos oss kan du antigen köpa enstaka tjänster på löpande basis, till fast pris eller eller få vår hela styrka där vi agerar som din marknadsavdelning till priset av en anställd per månad. Hos Ellary har du tillgång till specialister inom Annonsering, SEO, Social Media, Innehåll, Analys, Text, Konverteringsoptimering, Strategi, Projektledning, Försäljning och Design.

Skills