Banners

Banderroller går att få i alla format och kan användas som vepor, roll-ups, beachflaggor och skyltning

Vår moderna maskinpark erbjuder en rad olika material och format vilket gör det utmärkt för framtagning av banderoller, vepor, roll-ups, beachflaggor och naturligtvis en rad andra möjligheter så som bakgrunder, mässmontrar, väggar, fönster osv. 

Materialet går också att limma ihop vilket gör att formatet kan bli hur stort som helst — från 1×1 meter till 50×50+ meter.

Möjligheter

Banderroller

I vår maskinpark kan vi tillverka alla sorters banderroller, från små format så som 1x1 meter men också i större format upp till 50x50 meter i en mängd olika material, helt baserat på vad du är i behov av och hur materialet ska användas.

Roll-ups

Roll-ups går att få i flera olika storlekar och format. Från den enklaste metallkasetten till mer exklusiva varianter med ledbelysning och montervänliga roll-ups där fokuset ska dras till ett annat format som sticker ut från mängden. Hör av dig till oss så hjälper vi dig rätt.

Vepa

Från golv till tak eller från sida till sida! Med en vepa får du möjligheten att framhäva din kommunikation stort. En vepa kan användas i butiker, på mässa, i entréer, på kontoret, på eventet eller utomhus. Upphängningsvarianterna är många och vi erbjuder dem alla och naturligtvis väljer du fritt vilken typ av material vepan ska var i.

Beachflagga

Beachflaggor är både smidiga att montera, ger stor reklamyta och är ett kostnadseffektivt sätt att synas på avstånd samtidigt som det ger en helhet till kommunikationen. Vi har flera olika storlekar och olika former beroende på hur den ska användas. Till din beachflagga väljer du markfäste så som kryssfot, vattentyngd, markplatta, markskruv osv.

Material efter väder

Vi har material för alla sorters användning — för utomhusbruk eller inomhusbruk — för starkt slitage, för kortvarig användning, i tyg eller plast. Fundera på hur materialet ska användas så sätter vi upp rätt material till dig.

Synbar design

Hinner du inte designa själv så kan du be oss göra det, på så vis kan du koncentrera dig på det du är bäst på och du är säker på att det blir bra och snabbt gjort.

Inspiration

Vanliga frågor

Man kan ganska enkelt prova med en bit maskeringstejp hur pass bra vidhäftning materialet har. Använd en färsk maskeringstejp. Om tejpen hugger bra så är det inga problem. Om du gjort rent underlaget innan men tejpen ändå inte hugger så kommer inte dekalen att sitta tillräckligt bra.

Texten är utskuren ur den självhäftande vinylen och när den är monterad är det bara texten som sitter kvar på underlaget.

Vinylen klarar dom vanliga rengöringsmedel och det underhåll man utsätter en lack för. Du kan maskintvätta bilen, du kan använda högtryckstvätt och du kan använda avfettning. MEN du behöver tänka på att dessa tre kan förkorta installationens hållbarhet.

Så var skonsam med högtryckstvätten och använd den endast på ett säkert avstånd. Maskintvätt sliter mer på vinylen än handtvätt så du kommer förkorta livet på vinylen. Använd en skonsam avfettning och endast när det behövs, fråga bilvårdsföretaget vilken dom rekommenderar för vinyl. Vår Rekommendation är att handtvätta fordonet en gång i veckan eller oftare vid behov och använda avfettning endast när det behövs. Avlägsna fågelavföring, bensin/diesel och föroreningar så fort det går. Dessa kan annars skada vinylens pigment.

Starta projekt