Skyltar

Välj fritt mellan plåt, frigolit och plast när du väljer hur din skylt ska formges

För ett företag är det extremt viktigt att synas. En skylt som sitter på fasaden är otroligt viktig för att du ska synas utåt. Vi erbjuder en oändlig variation av skyltar. Det är egentligen bara fantasin som sätter gränserna för vad vi kan ordna. Våra skyltar håller högsta kvalité i samtliga material.

Möjligheter

Plåtskyltar

Plåtskylten ger mycket skylt för pengarna och tål alla väder. Livslängden på en plåtskylt är lång vilket gör den mycket kostnadseffektiv. En klassisk skyltlösning som passar en rad olika ändamål såväl inomhus som utomhus.

Frigolitskyltar (nyhet)

Skyltar av frigolit är effektfulla och har ett brett användningsområde inom reklam, kontor, butiker och på mässor. Med en frigolitskylt får du en skult som upplevs tredimensionell.

Ljuslådor

Ljuslådor är en kostnadseffektiv skyltlösning för såväl inom- som utomhusbruk. Med förmågan att synas bra i mörker är ljuslådan med bakbelysta budskap den perfekta lösningen i många sammanhang, oavsett tid på dygnet.

Plastskyltar

En plastskylt kan utformas utan begränsning och ger dig en lång livslängd. Normalt kombineras flera olika former av material där plastdelen är fronten på själva skylten och där texten eller logotypen är synlig.

Inspiration

Vanliga frågor

Man kan ganska enkelt prova med en bit maskeringstejp hur pass bra vidhäftning materialet har. Använd en färsk maskeringstejp. Om tejpen hugger bra så är det inga problem. Om du gjort rent underlaget innan men tejpen ändå inte hugger så kommer inte dekalen att sitta tillräckligt bra.

Texten är utskuren ur den självhäftande vinylen och när den är monterad är det bara texten som sitter kvar på underlaget.

Vinylen klarar dom vanliga rengöringsmedel och det underhåll man utsätter en lack för. Du kan maskintvätta bilen, du kan använda högtryckstvätt och du kan använda avfettning. MEN du behöver tänka på att dessa tre kan förkorta installationens hållbarhet.

Så var skonsam med högtryckstvätten och använd den endast på ett säkert avstånd. Maskintvätt sliter mer på vinylen än handtvätt så du kommer förkorta livet på vinylen. Använd en skonsam avfettning och endast när det behövs, fråga bilvårdsföretaget vilken dom rekommenderar för vinyl. Vår Rekommendation är att handtvätta fordonet en gång i veckan eller oftare vid behov och använda avfettning endast när det behövs. Avlägsna fågelavföring, bensin/diesel och föroreningar så fort det går. Dessa kan annars skada vinylens pigment.

Starta projekt