Fönsterdekor

Fönsterdekor är snyggt, stilrent och ett effektivt sätt att utnyttja ditt företags- eller din butiks fönsterpartier

Möjligheterna med fönsterdekor är många och ger dig ett effektivt sätt att exponera företaget såväl utomhus som inomhus.

Många företagare anlitar oss för att skapa en helhet så som frostning av fönster eller foliering av fönsterpartier på kontoret, tillsammans med montering av loggan på väggen.

Möjligheter

Utomhus

Utnyttja fönsterpartier, dörrar, skyltlägen och andra ytor som företaget har tillgång till för att exponera företaget. Men stanna inte där, ta det ett steg längre genom kreativitet — prata med oss så hjälper vi er skapa något helt unikt för verksamheten som människor verkligen kommer prata om.

Inomhus

Låt er branding följa med in till kontoret, låt efterlikna webbplats och utomhusmiljö med känslan som ni vill förmedla till era kunder. Med vår hjälp designar vi ert kontor och formar det med hjälp av dekor och frigolit.

Logotypdekor

Använd ytorna som ni har till att exponera er identitet för målgruppen och allmänheten. Vi leverar logotypdekor för montering på väggar och fönster men också i form av frigolit som vi går in på här intill.

Frigolit

Frigolit är något som går att använda till en mängd olika saker, så som tillverkning av logotyper men också för att framhäva kommunikation, budskap eller liknande i era lokaler eller i skyltfönster. Här är det endast kreativiteten som begränsar.

Inspiration

Vanliga frågor

Man kan ganska enkelt prova med en bit maskeringstejp hur pass bra vidhäftning materialet har. Använd en färsk maskeringstejp. Om tejpen hugger bra så är det inga problem. Om du gjort rent underlaget innan men tejpen ändå inte hugger så kommer inte dekalen att sitta tillräckligt bra.

Texten är utskuren ur den självhäftande vinylen och när den är monterad är det bara texten som sitter kvar på underlaget.

Vinylen klarar dom vanliga rengöringsmedel och det underhåll man utsätter en lack för. Du kan maskintvätta bilen, du kan använda högtryckstvätt och du kan använda avfettning. MEN du behöver tänka på att dessa tre kan förkorta installationens hållbarhet.

Så var skonsam med högtryckstvätten och använd den endast på ett säkert avstånd. Maskintvätt sliter mer på vinylen än handtvätt så du kommer förkorta livet på vinylen. Använd en skonsam avfettning och endast när det behövs, fråga bilvårdsföretaget vilken dom rekommenderar för vinyl. Vår Rekommendation är att handtvätta fordonet en gång i veckan eller oftare vid behov och använda avfettning endast när det behövs. Avlägsna fågelavföring, bensin/diesel och föroreningar så fort det går. Dessa kan annars skada vinylens pigment.

Starta projekt