Frigolitskylt

Det ultimata materialet för att kommunicera inomhus, utomhus eller på mässa

Skyltar av frigolit är effektfulla och har ett brett användningsområde inom reklam, kontor, butiker, mässor. Med frigolitskyltar får du din logo eller text att upplevas som tredimensionell. Frigolitskyltar kan tillverkas för att sitta på vägg, ställas på golvet eller hängas upp i taket. Vi levererar skyltar i frigofoam som är ett mycket slitstarkt frigolitmaterial som tål både inom och utomhusmiljöer. 

Vi efterbehandlar din skylt med valfri kulör och din beställning levereras med en enkel monteringsmall som gör det enkelt för dig att montera. 

Möjligheter

Skyltar i frigolit

Frigolitskyltar kan tillverkas för att sitta på vägg, ställas på golvet eller hängas upp i taket. Vi levererar skyltar i frigofoam som är ett mycket slitstarkt frigolitmaterial som tål både inom och utomhusmiljöer.

På kontoret

Skapa en inomhusmiljö där ni exponerar varumärkes och dess kommunikation genom på ett tilldragande vis. Kommunikation som är tredimensionell uppskattas på ett helt annat vis än en traditionell plåtskylt.

På mässan

En mässmonter behöver sticka ut för att få in personer, med hjälp av frigolit kan vi skapa allt från budskap på väggarna till fullskaliga eventartiklar så som produkter eller reklam. Säljer ni exempelvis tandborstar så kan vi tillverka en gigantisk tandborste som alla kommer att se och uppskatta.

I butiker

När det kommer till butiksinredning är det sällan något sticker ut, med frigolit kan du bygga helt otroliga miljöer i skyltfönster eller i butik som verkligen kommer få folk att stanna upp och komma in. Låt oss designa eller forma känslan baserat på din idé för bästa möjliga genomslag.

Inspiration

Vanliga frågor

Man kan ganska enkelt prova med en bit maskeringstejp hur pass bra vidhäftning materialet har. Använd en färsk maskeringstejp. Om tejpen hugger bra så är det inga problem. Om du gjort rent underlaget innan men tejpen ändå inte hugger så kommer inte dekalen att sitta tillräckligt bra.

Texten är utskuren ur den självhäftande vinylen och när den är monterad är det bara texten som sitter kvar på underlaget.

Vinylen klarar dom vanliga rengöringsmedel och det underhåll man utsätter en lack för. Du kan maskintvätta bilen, du kan använda högtryckstvätt och du kan använda avfettning. MEN du behöver tänka på att dessa tre kan förkorta installationens hållbarhet.

Så var skonsam med högtryckstvätten och använd den endast på ett säkert avstånd. Maskintvätt sliter mer på vinylen än handtvätt så du kommer förkorta livet på vinylen. Använd en skonsam avfettning och endast när det behövs, fråga bilvårdsföretaget vilken dom rekommenderar för vinyl. Vår Rekommendation är att handtvätta fordonet en gång i veckan eller oftare vid behov och använda avfettning endast när det behövs. Avlägsna fågelavföring, bensin/diesel och föroreningar så fort det går. Dessa kan annars skada vinylens pigment.

Starta projekt