Bildekor

Ska designen täcka hela bilen, en del av fordonet eller vill du endast ha en diskret logga?  Nemas promlemas.

Ditt fordon är en rullande reklampelare som kan bli en bra grund i din marknadsföring. 

På Synbar ställer vi högsta möjliga krav på produktkvalitet och därför arbetar vi endast med de ledande produkterna av dekorfolie på marknaden. Med hjälp av vår högteknologiska maskinpark så kan vi skapa komplexa utskärningar som skapar unika möjligheter för din bil — hör av dig så berättar vi mer. 

Bildekor

Möjligheter

Helfoliering

En helfoliering har flera fördelar, bland annat att dekoren skyddar lacken på bilen. Det andra är att en heldekor väcker mycket uppmärksamhet och exponering för budskapet som förmedlas på bilen.

Detaljfoliering

En detaljfoliering är det vanligaste företagare investerar i. Det ger dig utrymme att designa delar av bilens yta med företagets budskap. Det kan handla om ett unikt budskap bakruta, sidor, motorhuv eller tak, men också en halvfoliering där halva bilen täcks i dekor.

Logotypdekor

Vi printar dina logotyper i utskuren folie och placerar dem på bilen efter ett korrektur som du godkänt. Dekorfärg går att få i nästan vilka färger som helst, vi kan även printa i fyrfärg vilket innebär att du kan få en bild printad och placerad på bilen.

Design & vektorer

Synbar har lång erfarenhet av att designa logotyper och grafik för print och hjälper dig gärna med ett helhetsgrepp för bästa möjliga exponering. Vi hjälper dig även med att ta fram vektorer för dina bilder/logotyper.

Inspiration

Vanliga frågor

Man kan ganska enkelt prova med en bit maskeringstejp hur pass bra vidhäftning materialet har. Använd en färsk maskeringstejp. Om tejpen hugger bra så är det inga problem. Om du gjort rent underlaget innan men tejpen ändå inte hugger så kommer inte dekalen att sitta tillräckligt bra.

Texten är utskuren ur den självhäftande vinylen och när den är monterad är det bara texten som sitter kvar på underlaget.

Vinylen klarar dom vanliga rengöringsmedel och det underhåll man utsätter en lack för. Du kan maskintvätta bilen, du kan använda högtryckstvätt och du kan använda avfettning. MEN du behöver tänka på att dessa tre kan förkorta installationens hållbarhet.

Så var skonsam med högtryckstvätten och använd den endast på ett säkert avstånd. Maskintvätt sliter mer på vinylen än handtvätt så du kommer förkorta livet på vinylen. Använd en skonsam avfettning och endast när det behövs, fråga bilvårdsföretaget vilken dom rekommenderar för vinyl. Vår Rekommendation är att handtvätta fordonet en gång i veckan eller oftare vid behov och använda avfettning endast när det behövs. Avlägsna fågelavföring, bensin/diesel och föroreningar så fort det går. Dessa kan annars skada vinylens pigment.

Starta projekt