Trycksaker

Vi tillverkar flyers, visitkort och broschyrer till företag snabbt och effektivt

På Synbar har vi sedan starten erbjudit trycksaker i små och stora volymer. Det kan handla om företag som bara vill ha några nya visitkort eller företaget som ska iväg på mässa och behöver en hel uppsättning av så väl trycksaker som mässprodukter till mäklare som vill ha schyssta broschyrer till deras prospekt. 

Vi ställer stora krav på kvalitet och levererar alltid högsta kvalitet och naturligtvis hjälper vi er gärna med designen till dina trycksaker. 

Det här hjälper vi dig med

Visitkort

Söker du ett klassiskt visitkort med tryck på båda sidor, eller kanske ett digitalt visitkort i metall eller bambu? Berätta lite om vad du söker så guidar vi dig till rätt produkt.

Flyers

Ett sk. flygblad eller flyer går aldrig ur tiden oavsett trend och efterfrågan. Hos oss kan du köpa flyers från bara några ark till massproduktion och distribution till adresser runt om i Sverige via postgången. Prata med oss så hjälper vi er hitta rätt.

Broschyrer

Broschyrer är alltid trevligt att slå upp och ögna igenom, det kan handla om att företaget vill berätta om sina tjänster på ett läckert sätt eller att man vill visa något, till att broschyrens format ska väcka intresse.

Professionell designhjälp

Synbar har lång erfarenhet av att designa trycksaker och grafik för print och hjälper dig gärna med ett helhetsgrepp för bästa möjliga exponering. Vi hjälper dig även med att ta fram vektorer för dina bilder/logotyper.

Inspiration

Vanliga frågor

Man kan ganska enkelt prova med en bit maskeringstejp hur pass bra vidhäftning materialet har. Använd en färsk maskeringstejp. Om tejpen hugger bra så är det inga problem. Om du gjort rent underlaget innan men tejpen ändå inte hugger så kommer inte dekalen att sitta tillräckligt bra.

Texten är utskuren ur den självhäftande vinylen och när den är monterad är det bara texten som sitter kvar på underlaget.

Vinylen klarar dom vanliga rengöringsmedel och det underhåll man utsätter en lack för. Du kan maskintvätta bilen, du kan använda högtryckstvätt och du kan använda avfettning. MEN du behöver tänka på att dessa tre kan förkorta installationens hållbarhet.

Så var skonsam med högtryckstvätten och använd den endast på ett säkert avstånd. Maskintvätt sliter mer på vinylen än handtvätt så du kommer förkorta livet på vinylen. Använd en skonsam avfettning och endast när det behövs, fråga bilvårdsföretaget vilken dom rekommenderar för vinyl. Vår Rekommendation är att handtvätta fordonet en gång i veckan eller oftare vid behov och använda avfettning endast när det behövs. Avlägsna fågelavföring, bensin/diesel och föroreningar så fort det går. Dessa kan annars skada vinylens pigment.

Starta projekt