Hästtransport

Designa och sätt din prägel på din hästtransport med vår hjälp

På Synbar tycker vi det är en självklarhet att du ska visa upp vilka ni är med namn och logga.

Vi hjälper dig med att ta fram layout, logga, känsla och symboler helt efter dina önskemål. Givetvis kan du överlåta all kreativitet till oss också, kontakta oss så visar vi får fulla potential. 

Synbar Reklam Västerås Deko

Möjligheter

Helfoliering på hästtransport

En helfoliering har flera fördelar, bland annat att dekoren skyddar lacken på bilen. Det andra är att en heldekor väcker mycket uppmärksamhet och exponering för budskapet som förmedlas på bilen. Det kostar naturligtvis lite mer än en detaljfoliering men skapar samtidigt mycket igenkänning.

Detaljfoliering på hästtransport

En detaljfoliering är det vanligaste på hästtransporter. Det ger dig utrymme att designa delar av bilens yta med företagets budskap. Det kan handla om ett unikt budskap på boxen, sidor, motorhuv eller tak, men också en halvfoliering där halva bilen täcks i dekor.

Hästtransporter
1 +
Nöjda kunder
1 +

Inspiration

Vanliga frågor

Man kan ganska enkelt prova med en bit maskeringstejp hur pass bra vidhäftning materialet har. Använd en färsk maskeringstejp. Om tejpen hugger bra så är det inga problem. Om du gjort rent underlaget innan men tejpen ändå inte hugger så kommer inte dekalen att sitta tillräckligt bra.

Texten är utskuren ur den självhäftande vinylen och när den är monterad är det bara texten som sitter kvar på underlaget.

Det bästa är att ta ur dekalen ur sin förpackning och lägga den plant, gärna mörkt. Appliceringstejpen som ligger ovanpå texten är en färskvara och om det dröjer någon månad innan du monterar så följer du instruktionerna som vanligt. Efter du applicerat texten, men innan du drar bort appliceringstejpen kan du spraya lite vatten på alltihopa, vänta ett par minuter och sedan dra av appliceringstejpen som då lossnar mkt lättare från underlaget.

Vinylen klarar dom vanliga rengöringsmedel och det underhåll man utsätter en lack för. Du kan maskintvätta bilen, du kan använda högtryckstvätt och du kan använda avfettning. MEN du behöver tänka på att dessa tre kan förkorta installationens hållbarhet. Så var skonsam med högtryckstvätten och använd den endast på ett säkert avstånd. Maskintvätt sliter mer på vinylen än handtvätt så du kommer förkorta livet på vinylen. Använd en skonsam avfettning och endast när det behövs, fråga bilvårdsföretaget vilken dom rekommenderar för vinyl. Vår Rekommendation är att handtvätta fordonet en gång i veckan eller oftare vid behov och använda avfettning endast när det behövs. Avlägsna fågelavföring, bensin/diesel och föroreningar så fort det går. Dessa kan annars skada vinylens pigment.

I starkt solljus värms underlaget upp och det blir svårare att montera, vinylen blir lite för flexibel och det hugger mot underlaget alltför snabbt. Ska du montera på en bil en solig dag se till att vända bilen så att plåten/plasten inte är stekhet.
Ska du montera i solsken på en båt som står uppställd utomhus kan du hänga över något så att ytan ”svalnar” något och gärna be någon om hjälp att skugga monteringsytan under tiden du jobbar. (Vad menar ni med starkt solljus? Tänk sommar med soliga dagar.)

Det bästa sättet att montera om man inte är van är att montera utan såpavatten. Det finns risk att det ligger kvar under vinylen och bidrar till att försämra hållfastheten. Det är lättare att dela upp dekalen såsom vi föreslår och montera i mindre stycken. Om textdekalen släpper efter en tid, beror det på att den är monterad på ett felaktigt sätt, så var noga med hur du går till väga. Vinylen fäster inte mot porösa ytor, såsom omålad betong, omålad masonit eller en målad naturträ där monteringen inte skett i en torr miljö innan den sätts upp utomhus.

Starta projekt

    Bifoga fil