Upptäck de Ledande reklam- och dekorföretag Västerås

Synbar är en välrenommerad och ledande reklam- och dekorföretag i Västerås som är specialiserade på att skapa unika och kreativa lösningar för företags visuella kommunikation. Företaget grundades år 1990 och har sedan dess utvecklats till en professionell och pålitlig partner för företag i Västerås och dess omgivningar.

Synbar team består av högutbildade och erfarna designers, konstruktörer, marknadsförare och tekniker som arbetar tillsammans för att uppfylla kundernas behov och krav. Med en stor passion för design och innovation är Synbar alltid i framkant när det gäller att utveckla de senaste trenderna och teknikerna för att förverkliga sina kunders visioner.

Företagets tjänster omfattar allt från grafisk design och tryckning till skyltning, dekoration, foliering och montering. Oavsett om det handlar om att skapa en ny logotyp, designa en hemsida eller producera en stor utomhusreklam, kan Synbar erbjuda skräddarsydda lösningar som passar varje kunds unika behov.

Grafisk design

En av Synbar specialiteter är grafisk design. Företagets designers kan hjälpa företag att skapa en unik och kreativ grafisk profil som speglar företagets identitet och skiljer sig från konkurrenterna. Från logotypen och visitkorten till broschyrer, affischer och annat tryckt material, kan Synbar skapa en enhetlig och professionell grafisk profil som ger företaget en stark närvaro på marknaden.

Tryckning

Synbar har också en egen tryckeriavdelning där de kan trycka allt från visitkort och broschyrer till stora utomhusaffischer. Företaget erbjuder högkvalitativa tryckningstjänster till konkurrenskraftiga priser och kan garantera snabba leveranser och hög kvalitet.

Skyltning

Företagets skyltavdelning kan hjälpa företag att synas på marknaden med hjälp av skyltar, banderoller, ljusskyltar och annan skyltning. Med modern utrustning och kreativa lösningar kan Synbar skapa skyltar som verkligen sticker ut och fångar kundernas uppmärksamhet.

Dekoration

Synbar kan också hjälpa företag att dekorera sina lokaler och skapa en inbjudande och professionell miljö för sina kunder. Företagets dekorationsavdelning kan hjälpa till med allt från fönsterdekor, väggdekor och skyltfönster till specialdesignade miljöer som ger företaget en unik karaktär.

Banners