Om synbar

Synbar är inget vanligt företag. Det kan se ut som det när man skrapar lite på ytan, men precis under ytan gömmer sig en historia som sträcker sig tillbaka till 1997.

Vi har exponerat företag inom fler än 50 branscher sedan starten och inte lämnat någon oberörd i Västerås med omnejd. Trots att vi fram till idag arbetat i skuggan bakom våra kunders varumärken så har vi vunnit stor mark genom vårt otroliga hantverk och skicklighet. Vi tycker att kvalitet går framför pris och det gör att våra kunder får de bästa som går att få tag på.

Idag är Synbar starkare än någonsin och har precis klätt sig i en ny kostym som gör oss redo för nästa stora äventyr. 

Vårt erbjudande

Synbar arbetar med reklam av olika slag vilket gör att vi tillhandahåller allt från framtagning av logotyper och vektorisering av befintliga logotyper, profilprodukter, reklamprodukter, mässmaterial och frigolitskyltar, bildekor och dekor på fönster och skyltar. Detta gör vi till ett förmånligt pris i kombination med snabbhet och kompetens där vi alltid levererar högsta möjliga kvalitet.

"Jag är kräsen och vill ha det bästa och det är också därför jag vurmar för Synbar. Vill du ha det bästa så kan jag understryka att du kommer bli nöjd"
Linus Ulvén