Reklamdekor Mälardalen

Reklamdekor Mälardalen – Din Partner inom Reklam och Dekoration

Reklam är en viktig del av varje företags marknadsföring. Den hjälper till att sprida budskapet om varumärket och öka medvetenheten om dess produkter och tjänster. En av de mest effektiva metoderna för reklam är genom användning av dekorationer som speglar företagets varumärke och värderingar. Reklamdekor Mälardalen är ett företag som är specialiserat på att tillhandahålla högkvalitativa reklamdekorationer för företag runt om i Mälardalen.

Banners

Reklamdekor Mälardalen erbjuder ett brett utbud av dekorativa lösningar, från skyltar och banderoller till fordonsgarneringar och butiksfönsterdekorationer. Med hjälp av modern teknik och kreativa designteam kan de anpassa sina tjänster för att möta kundens specifika behov. Företaget arbetar med alla typer av företag, från små företag till stora företag, och fokuserar på att skapa en varaktig effekt för varje kunds varumärke.

En av Reklamdekor Mälardalens specialiteter är fordonsgarneringar. Denna typ av reklam ger ett företag en mycket mobil plattform för att visa upp sitt varumärke och locka till sig potentiella kunder. Reklamdekor Mälardalens team kan utforma och installera fordonsgarneringar för bilar, lastbilar, bussar och motorcyklar, vilket ger en helt anpassad lösning för varje kunds behov. Dessa garneringar kan också inkludera en mängd olika olika typer av grafik och text, inklusive logotyper, bilder och företagsmeddelanden.

Utöver fordonsgarneringar kan Reklamdekor Mälardalen också hjälpa till med att dekorera butiksfönster. Denna typ av reklam är särskilt effektiv för butiker och företag som vill dra till sig uppmärksamhet och öka försäljningen. Genom att använda innovativ design och högkvalitativt material kan Reklamdekor Mälardalen skapa unika och ögonblickliga butiksfönsterdekorationer som attraherar kunder och skapar en minnesvärd upplevelse.

Reklamdekor Mälardalen kan också hjälpa till med att utforma och tillverka skyltar och banderoller för företag. Dessa reklamprodukter är viktiga för att marknadsföra företagets tjänster och produkter på ett effektivt sätt. Reklamdekor Mälardalen kan erbjuda skräddarsydda lösningar för skyltar och banderoller som matchar varje företags individuella stil och behov.

 
1 +
Tillverkade banners
1 miljon
meter tryckt

Inspiration

Vanliga frågor

Man kan ganska enkelt prova med en bit maskeringstejp hur pass bra vidhäftning materialet har. Använd en färsk maskeringstejp. Om tejpen hugger bra så är det inga problem. Om du gjort rent underlaget innan men tejpen ändå inte hugger så kommer inte dekalen att sitta tillräckligt bra.

Texten är utskuren ur den självhäftande vinylen och när den är monterad är det bara texten som sitter kvar på underlaget.

Vinylen klarar dom vanliga rengöringsmedel och det underhåll man utsätter en lack för. Du kan maskintvätta bilen, du kan använda högtryckstvätt och du kan använda avfettning. MEN du behöver tänka på att dessa tre kan förkorta installationens hållbarhet.

Så var skonsam med högtryckstvätten och använd den endast på ett säkert avstånd. Maskintvätt sliter mer på vinylen än handtvätt så du kommer förkorta livet på vinylen. Använd en skonsam avfettning och endast när det behövs, fråga bilvårdsföretaget vilken dom rekommenderar för vinyl. Vår Rekommendation är att handtvätta fordonet en gång i veckan eller oftare vid behov och använda avfettning endast när det behövs. Avlägsna fågelavföring, bensin/diesel och föroreningar så fort det går. Dessa kan annars skada vinylens pigment.

Starta projekt