Reklamdekor Mälardalen

Reklamdekor Mälardalen – Din Partner inom Reklam och Dekoration

Reklam är en viktig del av varje företags marknadsföring. Den hjälper till att sprida budskapet om varumärket och öka medvetenheten om dess produkter och tjänster. En av de mest effektiva metoderna för reklam är genom användning av dekorationer som speglar företagets varumärke och värderingar. Reklamdekor Mälardalen är ett företag som är specialiserat på att tillhandahålla högkvalitativa reklamdekorationer för företag runt om i Mälardalen.

Banners
Tillverkade banners
1 +
meter tryckt
1 miljon

Inspiration

Vanliga frågor

Man kan ganska enkelt prova med en bit maskeringstejp hur pass bra vidhäftning materialet har. Använd en färsk maskeringstejp. Om tejpen hugger bra så är det inga problem. Om du gjort rent underlaget innan men tejpen ändå inte hugger så kommer inte dekalen att sitta tillräckligt bra.

Texten är utskuren ur den självhäftande vinylen och när den är monterad är det bara texten som sitter kvar på underlaget.

Vinylen klarar dom vanliga rengöringsmedel och det underhåll man utsätter en lack för. Du kan maskintvätta bilen, du kan använda högtryckstvätt och du kan använda avfettning. MEN du behöver tänka på att dessa tre kan förkorta installationens hållbarhet.

Så var skonsam med högtryckstvätten och använd den endast på ett säkert avstånd. Maskintvätt sliter mer på vinylen än handtvätt så du kommer förkorta livet på vinylen. Använd en skonsam avfettning och endast när det behövs, fråga bilvårdsföretaget vilken dom rekommenderar för vinyl. Vår Rekommendation är att handtvätta fordonet en gång i veckan eller oftare vid behov och använda avfettning endast när det behövs. Avlägsna fågelavföring, bensin/diesel och föroreningar så fort det går. Dessa kan annars skada vinylens pigment.

Starta projekt